Goed nieuws voor verkopers van interieur producten op Bol.com!

Goed nieuws voor verkopers van interieur producten op Bol.com!

Voldeden de sales van je Bol.com interieur producten niet aan je verwachtingen in 2021?

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bol.com heeft het woonassortiment en bijbehorend inspiratieplatform centraal gezet met een nieuwe interieur campagne. We hopen dat deze campagne je meer sales zult opleveren!

Bol.com speelt in op het feit dat we de afgelopen twee jaar hebben we meer thuis gezeten dan ooit en dat ons interieur steeds belangrijker is geworden.

Op 6 april lanceerde Bol.com een nieuwe campagne te lanceren om meer bekendheid te scheppen voor het woonassortiment en bijbehorend inspiratieplatform. De campagne is gestart met een tv spotje en verder wordt het woonassortiment gepromoot via diverse online kanalen, in bladen en via buitenreclame. De 360° communicatiecampagne, ontwikkeld door Dept, laat zien hoe kleine veranderingen in je leven soms tot grote veranderingen van je interieur kunnen leiden. In de campagne geeft Bol.com een emotionele draai aan het inrichten van je huis ‘De winkel van je huis even helemaal anders’

Jij vraagt je misschien af: hoe kan ik zo goed mogelijk profiteren van deze campagne?

Ons advies?

Pas je assortiment continue aan op Bol en maak gebruik van de jaarlijkse woontrends door producten te verkopen die hierop in te spelen!

We hebben de nieuwste de woontrends voor 2022 en bijbehorende producten hieronder voor je samengevat (uit: VT Wonen):

  • Woontrend 1 “Simple & Slow” focust op houten meubels, wanden, vloeren en andere houten producten dit gecombineerd met mooie vloerkleden, kamerplanten en flinke blikvangers zoals XL-lampen.
  • Woontrend 2 “Back to Nature” speelt in op de zucht naar groen en buiten wonen. Dit kan het snelst bereikt worden door kamerplanten en bomen, in allerlei soorten en maten.
Kamerplanten brengen rust en natuur in huis.
  • Woontrend 3 “Vintage en Verweerd” is helemaal van nu met vintage meubelen, woondecoraties van brons en tin.
  • Woontrend 4 zet de lamp in de spotlight met grote tafellampen met een voet van keramiek en opvallende lampenkappen, vintage lampen of een meer sombere look met verborgen lichtbronnen aan de wand of het plafond.
Lampen en houten accents staan in de spotlight dit jaar!

We wensen je veel succes met je sales!